Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коростишівська ДПІ: На Коростишівщині податківці ефективно комунікують з тергромадами

опубліковано 26 червня 2024 о 14:51

Що потрібно знати свідомому підприємцю, щоб працювати в правовому полі, а отже розвивати власну громаду, спілкувалися у Коростишівській ДПІ.

Забезпечення наповнення бюджету громади, вжиття заходів щодо погашення громадянами, які проживають на території територіальної громади, боргів з майнових податків, важливість легалізації трудових відносин як для найманих працівників так і для бюджету – ці та інші питання обговорили на зустрічі начальник ДПІ Тетяна Демиденко та представник Коростишівської міської ради Надія Єрмак.

Також Тетяна Демиденко нагадала про необхідність використання ФОПами ІІ-ІV груп РРО або ПРРО у підприємницькій діяльності під час готівкових розрахунків та про розміри штрафів за порушення законодавства при здійсненні готівкових розрахунків.  

Крім цього, нагадала про можливість громадян до 31 грудня 2024 року скористатися правом на податкову знижку за результатами 2023 року та  розповіла про діючі електронні сервіси ДПС України, зокрема про Електронний кабінет та мобільний застосунок «Моя податкова».