Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Брусилівська ДПІ: Спеціалісти проводять зустрічі з платниками щодо роз’яснення Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану»

опубліковано 13 листопада 2023 о 15:45

Під час заходів платників поінформовано про законодавчі новації щодо обов’язкового застосування РРО/ПРРО, а також роз’яснено алгоритм підключення програмного забезпечення ДПС до електронних гаджетів при проведенні готівкових розрахунків. 

При зустрічах надається інформація про особливості та функціонал як класичного, так і програмного касових апаратів, щоб підприємець сам обрав той розрахунковий реєстратор, який оптимально підійде для ведення саме його виду діяльності. При виборі програмного РРО податківці рекомендують власний продукт – програмне забезпечення від ДПС, користування і обслуговування його безкоштовне. 

Податківці  звертають  увагу на перевагах використання Електронного кабінету платника, розповідають про порядок нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання та про можливості отримання податкової знижки.

Кожному відвідувачу ЦОП доноситься інформація про впровадження нового сервісу, який може бути завантажений на телефони «Моя податкова». «Моя податкова» – простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби громадянами,  а також сплати податків з використанням запропонованих платіжних систем. Даний мобільний застосунок надалі доповнюватиметься новими можливостями відповідно до потреб платників податків.