Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Брусилівська ДПІ: Про надані адмінпослуги ЦОП Брусилівської ДПІ за січень-травень 2023 року

опубліковано 07 червня 2023 о 14:20

Упродовж січня-травня 2023 року працівниками ЦОП Брусилівської ДПІ надано адміністративних послуг громадянам та представникам бізнесу - 718, в тому числі - 206 в електронній формі, що складає 28,7%.

Найбільшу питому вагу у наданні адміністративних послуг складає - видача карток платника податків та внесення до паспорта громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Даною послугою скористалися 375 платників, що становить  52.2 % від загальної кількості наданих послуг. Послугою щодо надання відомостей із Державного реєстру фізичних осіб-платників про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків скористався– 101 громадянин (14.1 %).

Також надано адмінпослуги з:

- реєстрації платника єдиного податку  (реєстрація, внесення змін) - 95 платників;

- надано витягів з реєстру платників єдиного податку - 63;

- сформовано та надано 4 витяги з реєстру платників податку на додану вартість.

Протягом січня-травня 2023 року в електронному вигляді проведено реєстрацію 39 реєстраторів розрахункових операцій.

У електронному вигляді зареєстровано 28 книг обліку розрахункових операцій та 11 розрахункових  книжок.

Крім надання адміністративних послуг фахівцями ДПІ проводилась активна роз’яснювальна робота норм діючого податкового законодавства, надавались консультації, роз’яснення та практична допомога з питань оподаткування. 

Так, за січень-травень 2023 року подано до висвітлення і опубліковано на субсайті ГУ ДПС у Житомирській області в рубриці «Місцеві новини» 28 публікацій, на сторінці ДПІ в мережі Фейсбук висвітлено 202 публікації, всього надано консультацій, роз’яснень як безпосередньо при відвідуванні ЦОП ДПІ так і в телефонному режимі  - 2090.