Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коростишівська ДПІ: Податківці проводять щоденні тренінги для платників податків та громадян

опубліковано 24 травня 2023 о 09:50

Фахівці Коростишівської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області проводять щоденні тренінги для платників податків щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи, подання звітності та повідомлення про об’єкти оподаткування за допомогою електронного кабінету платника.

В податковій роз’яснюють платникам як подати податкову декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік через Електронний кабінет та надають практичні рекомендації щодо заповнення декларації. 

Податківці, крім того, звертають увагу платників податків на необхідності дотримання вимог законодавства у разі змін реєстраційних даних, видів діяльності та подання повідомлення щодо об’єктів оподаткування. Суб’єкти господарювання та громадяни також мають можливість в центрі обслуговування платників Коростишівської податкової інспекції сформувати та подати звітність за допомогою Електронного кабінету.

Працівники податкової інспекції звертають увагу громадян, що за допомогою сервісу Електронний кабінет авторизовані платники мають можливість не тільки подати декларацію в електронній формі, але й інші звіти, а також переглянути подану звітність, зареєструвати програмний РРО та перевірити стан розрахунків з бюджетом.

Крім того, податківці звертають увагу працедавців на дотриманні ними вимог трудового законодавства, на своєчасне укладення договорів з найманими працівниками та виплати їм заробітної плати відповідно до встановленого законодавством рівня.