Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коростишівська ДПІ: Відбулася зустріч з платниками податків на тему: «Порядок подання повідомлення про прийняття працівника на роботу»

опубліковано 28 липня 2021 о 10:17

Повідомляти про прийняття працівників на роботу зобов'язані всі роботодавці, як юридичні особи, так і фізичні особи, що використовують найману працю. Подається  Повідомлення до територіальних органів Державної податкової служби за місцем обліку роботодавця як платника ЄСВ.

 Днями у Коростишівській ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області  відбулася зустріч з платниками податків на тему: «Порядок подання повідомлення про прийняття на роботу» на якому роз'яснили терміни та вимоги до подання Повідомлення. Також продемонстрували, як користуватися Електронним кабінетом та подавати Повідомлення та іншу звітність не порушуючи терміни.

 Під час заходу фахівці Коростишівської ДПІ  наголосили що фінансова спроможність місцевих територіальних громад на пряму залежить від розміру сплачених податків суб’єктами господарювання. Адже офіційне працевлаштування, отримання легальних доходів та гідна заробітна плата гарантують працівникам реалізацію їх прав, зокрема на пенсійне забезпечення, оплачувані відпустки.