Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коростишівська ДПІ: на засіданні робочої групи обговорили про резерви наповнення бюджету

опубліковано 20 квітня 2021 о 09:54

Коростишівська ДПІ інформує, що днями у залі засідань Коростишівської міської Ради відбулося засідання робочої групи з питань надходжень до бюджету.

У засіданні взяли участь начальник Коростишівської ДПІ Тетяна Демиденко, керівники структурних підрозділів міської ради, начальник фінансового управління Артем  Якименко  та керуюча справами Оксана Полєшко а також  депутати Коростишівської міської ради.

У ході заходу розглянуто питання погашення заборгованості зі сплати платежів до місцевого бюджету, зокрема податку на майно  відмінного від земельної ділянки , туристичного збору та оренди землі. А також  заслухано та розглянуто наступні питання:

1. Інформація про суми нарахованих та сплачених податків та/або зборів, суми податкового боргу та суми надмірно сплачених до бюджету громади податків та/або зборів (в розрізі джерел доходів та в розрізі платників).

2. Заслуховування платників податків – боржників.

3. Щодо легалізації здійснення підприємницької діяльності надавачами послуг таксі.

4. Щодо інвентаризації потенційних площ для розміщення зовнішньої реклами та пропозиції по збільшенню надходжень.

5. Про результати проведення інвентаризації тимчасових споруд та пропозиції щодо збільшення надходжень до бюджету.

6. Про проведену роботу з інвентаризації майна, відмінного від земельної ділянки по вул. Соборна Площа та Святотроїцька в м. Коростишів та формування реєстру власників майна.

7. Щодо вжиття заходів щодо реєстрації прав на нерухоме майно власниками завершених будівництвом об’єктів, житлових будинків загальною площею понад 120 кв.м., комерційних та виробничих об’єктів.

8. Про забезпечення надходжень від туристичного збору та напрацювання шляхів співпраці з суб’єктами підприємницької діяльності, які впроваджують діяльність в сфері готельного бізнесу.

В ході проведення засідання підведено підсумки виконання місцевих бюджетів району за січень-березень поточного року  та відпрацьовані основні шляхи, щодо наповнення бюджету у 2021 році.

Визначено пріоритетні напрямки та основні завдання, які будуть сприяти нарощуванню доходів та зміцненню позитивних тенденцій щодо наповнення бюджету Коростишівської ОТГ. Тетяна Демиденко наголосила на необхідності систематичної роботи з органами місцевого самоврядування щодо виконання місцевих бюджетів.

За результатами обговорення прийняті відповідні рішення, надано доручення.

Коростишівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області