Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олександр М`ясковський провів робочу зустріч з керівництвом Звягельської міської ради

опубліковано 04 жовтня 2024 о 15:59

Одним з основних завдань, які покладено на податкову службу області, важливим фокусом є робота з територіальними громадами. 

Так, сьогодні очільник Головного управління ДПС у Житомирській області Олександр М`ясковський провів робочу зустріч з представниками Звягельської міської ради - заступником голови Іриною Гудзь та керівником відділу з питань охорони здоров`я Олександром Лось.

Одним з основних питань зустрічі стало обговорення порядку взаєморозрахунків, зокрема, питання повернення переплат в рахунок погашення поточних податкових зобов’язань платника податків.

Також обговорили ключові аспекти Національної стратегії доходів до 2030 року, що забезпечує виконання заходів Плану реформування ДПС за напрямами: посилення доброчесності, підвищення рівня дотримання податкового законодавства, цифровізація та дані, організаційні та кадрові заходи ДПС.

Окрему увагу приділили постанові КМУ від 25.07.2024 року «854 «Про реалізацію експериментального проекту щодо функціонування системи управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками) в Державній податковій службі».

Зустріч пройшла у форматі конструктивного діалогу, в ході якого визначені основні пріоритети співпраці сторін.

Робоча зустріч стала важливим кроком на шляху до поглиблення співпраці між податковим органом та територіальною громадою. Спільні зусилля у сфері податкового адміністрування дозволять зміцнити фінансову базу громади та створити сприятливі умови для її сталого розвитку.