Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Житомирщини відзначили своє професійне свято

опубліковано 02 липня 2024 о 13:33

Сьогодні, 2 липня, в Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулася урочиста нарада, присвячена Дню податківця України. Захід відбувся за участі в. о. начальника ГУ ДПС у Житомирській області Олександра М’ясковського та заступниці начальника ГУ ДПС у Житомирській області Галини Воробей, працівників та ветеранів податкової служби.

Відкриваючи урочисту нараду, Олександр М’ясковський виступив з вітальним словом, у якому подякував колегам за їхній професіоналізм, відданість та наполегливість у забезпеченні стабільного наповнення державної скарбниці. Він наголосив на важливості податкової служби у підтримці фінансової стабільності країни, що особливо актуально у нинішні часи, коли Україна бореться з російською агресією.

Олександр М’ясковський також висловив глибоку вдячність захисникам і захисницям України, воїнам Збройних Сил України, волонтерам та всім громадянам, які своєю самовідданістю захищають державність, свободу та життя українського народу. 

Особливо зворушливим моментом заходу стало вітання ветеранів податкової служби, які своєю працею зробили значний внесок у становлення та розвиток податкової системи України. Їхні досвід і відданість справі стали надійним фундаментом для подальшого розвитку податкової служби. Ветеранам були вручені подяки, а присутні колеги висловили їм щирі слова вдячності за багаторічну плідну працю.

З нагоди професійного свята кращих працівників податкової служби було відзначено грамотами та подяками Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової  та митної політики, Державної податкової служби України, Житомирської обласної  військової адміністрації, Житомирської обласної ради, Всеукраїнської профспілки працівників органів державної податкової служби, Державного податкового університету та ГУ ДПС у Житомирській області. 

Свято Дня податківця України є важливою подією для працівників податкової служби, яка не лише об'єднує колег, але й надихає на подальшу плідну працю задля процвітання нашої держави. Цей день став черговим підтвердженням високого професіоналізму і відповідальності працівників податкової служби Житомирщини, їхнього вагомого внеску у фінансову стабільність та розвиток України.