Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З Днем податківця України!

опубліковано 02 липня 2024 о 09:30

Шановні колеги та ветерани податкової служби!

Вітаю вас з професійним святом — Днем податківця України!

Це особливий день, який надає нам можливість ще раз відзначити вагомий внесок кожного з вас у зміцнення економічної стабільності нашої країни. У ці складні часи, коли наша держава зіткнулася з викликами російської агресії, ваша робота стала ще важливішою. Завдяки вашій наполегливій праці, наша країна має можливість забезпечувати не лише оборону та відновлення, але й підтримку громадян та бізнесу, які потребують нашої допомоги.

Особлива вдячність тим, хто захищає Україну на передовій. Ваша сміливість, мужність та патріотизм надихають і служать прикладом для всіх нас.

Не можу не згадати про пенсіонерів та ветеранів податкової служби, які своєю працею сприяли становленню та розвитку податкової системи України. Ваша мудрість і досвід є безцінними, і ми вдячні вам за все, що ви зробили для нашої держави.

Переконаний, що ваша єдність, солідарність і наполегливість допоможуть подолати всі труднощі та забезпечать світле майбутнє для нашої країни. 

Бажаю кожному з вас успіхів у професійній діяльності, натхнення для нових звершень та впевненості у своїх силах. Нехай здоров'я, щастя і добробут супроводжують вас та ваші родини завжди.

 

З найкращими побажаннями,

В.о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області
Олександр М'ясковський