Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Галина Воробей долучилась до погашення марки «Податки. Армія. Перемога»

опубліковано 27 червня 2024 о 13:08

Сьогодні, 27 червня, заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Галина Воробей взяла участь у погашенні нової марки - «Податки. Армія. Перемога». Захід відбувся у Житомирській ОВА.

Поштовим випуском «Податки. Армія. Перемога» Укрпошта долучається до Всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки – наш захист!».

Через розв’язану росією повномасштабну війну основна частина витрат державного бюджету України сьогодні спрямовується на національну безпеку і оборону. Президент України Володимир Зеленський в одній зі своїх промов зазначив, що зарплата одного військового – це податки 6-8 працюючих українців. 

«Перемога нашої країни напряму залежить від кожного з нас: всі, хто працює та сплачує податки – сприяють захисту нашої країни та її фінансовій стабільності. Варто зазначити, що до Зведеного бюджету Житомирської області за січень-травень 2024 року платниками сплачено 10,2 мільярдів гривень податків та платежів. Надходження військового збору склали 412,1 млн гривень, лише у травні надійшло 88,6 млн гривень. Тому податки – це важлива складова нашої Перемоги та підтримки Збройних Сил України!», - зазначила Галина Воробей.