Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергове внутрішнє навчання державних службовців з метою набуття та вдосконалення професійних знань 

опубліковано 25 квітня 2024 о 16:20

Сьогодні, в Головному управлінні ДПС у Житомирській області, проведено чергове внутрішнє навчання державних службовців з метою набуття та вдосконалення професійних знань. 

Для забезпечення доступу всіх працівників до навчання було використано програмний IT-продукт «ZOOM», що дозволило державним службовцям приєднатися до лекцій безпосередньо зі своїх робочих місць. 

Під час навчання фахівці поділилися важливими знаннями. Зокрема, Алла Корнійчук, завідувач сектору інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Житомирській області, розповіла про використання соціальних мереж ГУ ДПС у Житомирській області.

Костянтин Охріменко, головний державний інспектор відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Житомирській області, розповів присутнім про поняття конфлікту інтересів, його запобігання та врегулювання в органах ДПС.

На завершення заходу Микола Молодковець, начальник відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Житомирській області, висвітлив інформацію, щодо порядку нарахування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для фізичних осіб – власників об'єктів нерухомості.

Ці роз’яснювальні заходи залишаються важливою складовою функціональних обов'язків уповноважених підрозділів та будуть проводитись і надалі, спрямовані на вивчення актуальних тематик та підвищення професійної кваліфікації державних службовців.