Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч з представником Ради бізнес-омбудсмена

опубліковано 25 квітня 2024 о 16:41

Головне управління ДПС у Житомирській області та Рада бізнес-омбудсмена продовжують роботу над розглядом звернень платників, які надходять на адресу РБО.

У рамках діяльності Комунікаційної податкової платформи відбулась чергова зустріч  в. о. начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Олександра Кириченка та старшої інспекторки Ради Тетяни Микульської.

Учасники розглянули кейс від платника податків - ТОВ «СЛОБІДКА АГРО ЛІДЕР», який надійшов на адресу Ради, а саме, питання неврахування Таблиці даних платника.

Під час обговорення Олександр Кириченко надав вичерпні відповіді на питання інспекторки Ради та проконсультував з порушеного питання. 

Для Головного управління ДПС у Житомирській області дуже важливою є підтримка конструктивного діалогу з бізнес-спільнотою для пошуку системних рішень, які знімають проблемні питання платників податків.

Так, для оперативної комунікації з бізнесом діє Комунікаційна податкова платформа - zt.ikc@tax.gov.ua. Крім того, отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» - https://zt.tax.gov.ua/kontakti/