Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся семінар щодо реалізації громадянами права на державну службу

опубліковано 23 квітня 2024 о 14:54

Начальник управління персоналу Головного управління ДПС у Житомирській області Ольга Казанцева взяла участь у семінарі для працівників служб управління персоналом апаратів та структурних підрозділів місцевих державних адміністрацій і територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади Житомирської області. 

Захід відбувся 18 квітня 2024 року за ініціативи Західного міжрегіонального управління НАДС.

Під час семінару обговорено інформацію про здійснення контролю за додержанням визначених Законом України «Про державну службу» умов реалізації громадянами права на державну службу Національним агентством України з питань державної служби та його територіальними органами у 2023 році. Здійснено аналіз результатів проведених планових заходів контролю та розгляду звернень стосовно можливого порушення законодавства про державну службу. 

Крім того, обговорили питання проведення оцінювання результатів службової діяльності, добору персоналу, планування та організації заходів з питань підвищення рівня професійної компетентності державних службовців, проведення дисциплінарних проваджень та застосування дисциплінарних стягнень до державних службовців тощо.

Реалізація повноважень керівниками державної служби та службами управління персоналом державних органів щодо забезпечення умов реалізації громадянами права на державну службу та контролю за дотриманням службової дисципліни сприятиме належному дотриманню і запобіганню порушенням норм Закону України «Про державну службу».