Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: обговорили порядок виключення з переліку «ризикових» платників

опубліковано 28 березня 2024 о 15:13

Головне управління ДПС у Житомирській області продовжує активно впроваджувати та вдосконалювати формат спілкування з платниками податків через Комунікаційну податкову платформу. Завдяки цьому, вже вкотре проходять конструктивні зустрічі з платниками, що дозволяє оперативно вирішувати нагальні питання.

Сьогодні, за зверненням на платформу, відбулася зустріч в.о. начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Олександра Кириченка з представниками ТОВ «Ледіс+», а саме: директором Галиною Загурською та юристом Олексієм Шидловським з питання віднесення платника до категорії ризиковості. 

Під час заходу обговорено особливості ведення суб’єктом господарської діяльності та його відповідність критеріям ризиковості платника податку, що спричинили блокування податкових накладних / розрахунків коригування. Також було розглянуто деякі практичні моменти платника, які спричиняють податкові ризики. 

Комунікаційна податкова платформа продовжує доводити свою ефективність як інструмент для вирішення питань платників податків та підвищення якості спілкування між ними та податковими органами.

Нагадуємо, що в Головному управлінні ДПС у Житомирській області функціонують телефони «гарячих ліній» з питань блокування податкових накладних/розрахунків коригування: (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882, (097) 001-18-57.