Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа – дієвий формат спілкування

опубліковано 19 березня 2024 о 13:37

В Головному управлінні ДПС у Житомирській області продовжує ефективно працювати такий формат спілкування з платниками, як Комунікаційна податкова платформа. Зустрічі в рамках платформи проходять оперативно і якісно. 

Вкотре сьогодні, за зверненням на платформу, відбулася зустріч заступника начальника Галини Воробей, начальника управління по роботі з податковим боргом Алла Бех з представниками державного підприємства «Підприємство державної кримінально-виконавчої служби України (№71)» для обговорення питань погашення боргу. 

На зустрічі розглянули джерела сплати податкової заборгованості, що виникла у підприємства та складає понад 7 млн гривень,  та питання реструктуризації, розстрочення або відстрочення податкового боргу в умовах воєнного стану відповідно до норм податкового законодавства. 

Нагадуємо, для якісної та оперативної комунікації податкової служби з бізнес-спільнотою та громадськістю функціонує електронна скринька Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Житомирській області за адресою: zt.ikc@tax.gov.ua