Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шляхи погашення податкового боргу визначили під час чергових зустрічей

опубліковано 15 березня 2024 о 15:50

В Головному управлінні ДПС у Житомирській області, за участі заступника начальника відомства Галини Воробей та начальника управління по роботі з податковим боргом Алли Бех, відбулись зустрічі з платниками податків, які мають заборгованість перед бюджетом.

Цього разу до податкової служби області були запрошені керівники ТОВ «Граніт-центр» та ДУ «Бердичівський виправний центр (№108)».

ТОВ «Граніт-центр» здійснює діяльність з різання, оброблення та оздоблення декоративного та будівельного каменю. Має загальний податковий борг в сумі понад 542 тис гривень.

ДУ «Бердичівський виправний центр (№108)» має загальний податковий борг в сумі 843,1 тис гривень.

Під час зустрічей Галина Воробей проінформувала платників щодо порядку застосування процедури погашення податкового боргу та підкреслила особливу значимість своєчасної сплати податків у складний воєнний час.

Також розглянули заходи стягнення, які застосовуються до суб’єктів господарювання та обговорили джерела сплати податкової заборгованості.

Нагадуємо, для якісної та оперативної комунікації податкової служби з бізнес-спільнотою та громадськістю функціонує електронна скринька Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Житомирській області за адресою: zt.ikc@tax.gov.ua