Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Погашення податкового боргу – завжди на контролі!

опубліковано 14 березня 2024 о 14:40

Питання погашення податкової заборгованості завжди знаходиться на постійному контролі фахівців Головного управління ДПС у Житомирській області. 

Сьогодні, за участі заступника начальника відомства Галини Воробей та начальника управління по роботі з податковим боргом Алли Бех, відбулися робочі зустрічі з представниками ТОВ «Житомирбуррозвідка» та ТОВ «Камінець-Добринь». 

ТОВ «Житомирбуррозвідка» здійснює діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, наданняґ послуг технічного консультування у цих сферах. Має загальний податковий борг в сумі 987,8 тис. гривень.

ТОВ «Камінець-Добринь» здійснює діяльність з добування декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю. Має загальний податковий борг в сумі майже 1,4 млн гривень.

Під час зустрічі обговорили питання щодо джерел сплати податкової заборгованості, розглянули актуальні питання сплати податків та можливі заходи стягнення в умовах воєнного стану відповідно до норм податкового законодавства. 

Нагадуємо, для якісної та оперативної комунікації податкової служби з бізнес-спільнотою та громадськістю функціонує електронна скринька Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Житомирській області за адресою: zt.ikc@tax.gov.ua