Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сьогодні співпраця з Державним податковим університетом – у майбутньому кваліфіковані фахівці для служби

опубліковано 14 березня 2024 о 16:47

Днями до Головного управління ДПС у Житомирській області з робочим візитом завітали представники Державного податкового університету м. Ірпінь. 

У ході робочої зустрічі в.о. начальника ГУ ДПС Олександр М`ясковський та представники Навчально-наукового інституту права Державного податкового університету обговорили основні можливі формати та вектори співпраці. 

Учасниками зустрічі були - Мацелик Михайло Олексійович, к.ю.н. доцент кафедри теорії та історії держави і права, Бинюк Наталія Михайлівна, методист в.к., т.викладач кафедри міжнародного права та права ЄС, начальник управління персоналу Ольга Казанцева та завідувач сектору інформаційної взаємодії Алла Корнійчук.

Зокрема, обговорили важливі питання спільної діяльності, пов’язані зі стажуванням і проходженням практики студентів в органах ДПС, участь податківців у навчальному процесі та проведення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді ліцеїв Житомирської області.

«Ми розуміємо важливість якісної підготовки майбутніх фахівців і готові поділитися практичним досвідом з молоддю», – зазначив Олександр М`ясковський. 

На завершення заходу присутні домовилися узгодити подальші кроки до налагодження співпраці.