Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці державних податкових інспекцій розширили знання з питань організації роботи

опубліковано 01 березня 2024 о 15:42

Сьогодні у приміщенні Головного управління ДПС у Житомирській області без відриву від роботи відбулось професійне навчання фахівців державних податкових інспекцій з питань дотримання нормативних документів у своїй діяльності та правил етичної поведінки і культури у спілкуванні з платниками податків, громадянами, які звертаються до органу за наданням адміністративних та інших послуг.

Для забезпечення усіх працівників доступом до навчання була надана можливість приєднатися до заняття за допомогою програмного IT- продукту «ZOOM».

Навчання відбулось за участі начальника відділу організації та планування роботи, моніторингу та контролю Галини Александрук та начальника відділу організації документування і роботи з документами Катерини Сторожук.

Зокрема, розглянули основні моменти Типової інструкції з документування управлінської інформації в електронній формі та організації роботи з електронними документами в діловодстві, електронного міжвідомчого обміну, затвердженої постановою КМУ від 17.01.2018 №55 та Інструкції з діловодства у Головному управлінні ДПС у Житомирській області. Катерина Сторожук звернула увагу, що основною формою провадження діловодства в ГУ ДПС є електронна, вхідні  документи незалежно від форми їх створення реєструються  в системі електронного документообігу. 

Галина Александрук наголосила на дотриманні Правил етичної поведінки в органах Державної податкової служби, що затверджені Наказом ДПС від 02.09.2019 №52 (зі змінами) з колегами, платниками податків та громадянами.

Внутрішні навчання завжди сприяють підвищенню кваліфікації працівників ГУ ДПС у Житомирській області.