Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внутрішнє навчання державних службовців з метою набуття та вдосконалення професійних знань

опубліковано 15 лютого 2024 о 17:14

Сьогодні, в Головному управлінні ДПС у Житомирській області, проведено чергове внутрішнє навчання державних службовців з метою набуття та вдосконалення професійних знань. 

Для забезпечення доступу всіх працівників до навчання було використано програмний IT-продукт «ZOOM», що дозволило державним службовцям приєднатися до лекцій безпосередньо зі своїх робочих місць. 

Під час навчання фахівці поділилися важливими знаннями. 

Зокрема, головний державний інспектор відділу з питань запобігання та виявлення корупції Костянтин Охріменко, надав рекомендації працівникам ГУ ДПС у Житомирській області щодо підготовки до чергового етапу декларування. 

Галина Александрук, заступник начальника управління - начальник відділу організації та планування роботи, моніторингу та контролю управління організації роботи проінформувала присутніх щодо внутрішнього контролю та управління ризиками  у структурних підрозділах. 

Крім того, заступник начальника управління – начальник відділу технічної підтримки та електронного документування, адміністраторів безпеки та адміністрування служби каталогів Юрій Івахненко та заступник начальника відділу супроводження інформаційних систем та адміністрування баз даних Олег Орлов, розповіли щодо забезпечення безпеки даних в інформаційно – комунікаційних систем.

Ці роз’яснювальні заходи залишаються важливою складовою функціональних обов'язків уповноважених підрозділів та будуть проводитись і надалі, спрямовані на вивчення актуальних питань та підвищення професійної кваліфікації державних службовців.