Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Основний аспект зустрічі – погашення податкової заборгованості

опубліковано 18 січня 2024 о 15:55

Погашення податкової заборгованості платниками податків знаходиться на постійному контролі у фахівців Головного управління ДПС у Житомирській області. 

Сьогодні відбулися зустрічі за участі заступника начальника Галини Воробей, начальника управління по роботі з податковим боргом Алли Бех з представниками підприємств: ТОВ «АГРО-ПОЛІССЯ» Віктором Словінським та ТОВ «ПОЛЕ ТРЕЙД СЕРВІС-АГРО» Іваном Петренком.

Основним видом діяльності підприємства ТОВ «АГРО-ПОЛІССЯ» є розведення великої рогатої худоби молочних порід. Щодо діяльності ТОВ «ПОЛЕ ТРЕЙД СЕРВІС-АГРО» - це ремонт і технічне обслуговування машин і устаткування промислового призначення.

Під час зустрічей учасники детально обговорили шляхи погашення заборгованості перед бюджетом, розглянули питання сплати податків у майбутньому та можливі заходи стягнення відповідно до норм податкового законодавства.

На завершення Галина Воробей акцентувала увагу платників на особливій важливості своєчасної сплати податків у період воєнного часу та на готовності до діалогу і взаємодію з ними.

Нагадуємо, для якісної та оперативної комунікації податкової служби з бізнес-спільнотою та громадськістю функціонує електронна скринька Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Житомирській області за адресою: zt.ikc@tax.gov.ua.