Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З подарунками до дітей напередодні дня Святого Миколая

опубліковано 05 грудня 2023 о 17:38

Сьогодні, напередодні дня Святого Миколая, заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Воробей Галина, Голова первинної профспілкової організації Чмут Анелія відвідали обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей "Сонячний дім".

Зараз, як ніколи раніше, діти потребують уваги, турботи та любові, особливо коли залишаються без батьківської опіки. Адже вихованцями центру є діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти з багатодітних та неповних сімей і родин, які опинилися у складних життєвих обставинах. Всього у центрі піклуються про 42 дитини віком від 3 до 18 років.

Представники податкової служби привітали дітей з прийдешніми святами і побажали їм зростати здоровими, добрими і щасливими, а ще – неодмінно вірити у дива, які творить Святий Миколай. Також гості вручили дітям солодощі та  необхідні продукти харчування.

«Щиро вітаю Вас з чудовим, зимовим святом – Днем Святого Миколая. Впевнена, що ви його дуже чекали, а особливо чекали на подарунки. Нехай цієї зими для кожного  із вас трапиться щось дуже приємне та казкове. Бажаю Вам міцного здоров’я, здійснення усіх мрій, яскравих емоцій, любові та миру”, – з вітальними словами звернулась до діток Воробей Галина.

Діти у відповідь подякували гостям за смаколики та подарували щирі посмішки.

 

Більше фото за посиланням:  https://www.facebook.com/photo?fbid=742820607872155&set=pcb.742825101205039