Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Урочистості до Дня працівника сільського господарства

опубліковано 17 листопада 2023 о 17:24

Сьогодні, заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Воробей Галина, взяла участь в урочистому зібранні з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства, організованих Житомирською обласною військовою адміністрацією.

Захід відбувся за участі голови Житомирської ОВА Віталія Бунечка, заступника голови Житомирської обласної ради Володимира Ширми, керівників обласних установ та організацій.

У вітальному слові Воробей Галина відзначила, що сільське господарство – одна з провідних галузей виробничої сфери, яка розвивається найбільш динамічно, і тісно пов'язана з багатьма іншими галузями економіки. І саме працівники сільського господарства, самовідданою чесною працею, в складних умовах праці, забезпечують розвиток нашої країни. Варто зазначити, що сільськогосподарськими підприємствами області сплачено до бюджетів усіх рівнів за десять місяців цього року 1,3 млрд гривень, що на 25 відсотків більше січня-жовтня минулого року і становить 10 відсотків загальних надходжень по області.

За плідну співпрацю, високий професіоналізм, сумлінне виконання податкових зобов’язань перед державою та з нагоди Дня працівників сільського господарства подяками відзначено фінансового директора ТОВ «Більківці» Цица Олену Володимирівну, директора ФГ «Яснополянське» Савчука Петра Івановича, директора ТОВ «Бетек» Борисенко Андрія Васильовича та генерального директора ПП «Галекс-Агро» Ющенка Олександра Миколайовича.