Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформаційно-аналітичні матеріали щодо підсумків роботи за 9 місяців 2023 року

опубліковано 26 жовтня 2023 о 11:48

Основними завданнями відділу реєстрації користувачів є надання електронних довірчих послуг, обробка персональних даних, забезпечення захисту персональних даних, обслуговування сертифікатів (формування, блокування, поновлення та скасування).

Так, протягом січня-вересня 2023 року послугами відокремлених пунктів реєстрації ГУ ДПС у Житомирській області кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ДПС скористались 5748 юридичних та фізичних осіб. Їм безкоштовно сформовано і видано 12268 кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів. 

Зокрема, протягом даного періоду за отриманням електронних довірчих послуг звернулись 2818 юридичних та 3056 фізичних осіб, яким надано такі послуги і яким сформовано відповідно 6062 сертифікатів відкритих ключів для юридичних осіб та 6206 - для фізичних осіб. 

Окрім цього, протягом звітного періоду 1012 осіб звернулись з питань зміни статусу сертифікатів відкритих ключів, а саме скасування.

Разом з цим, працівниками відділу надаються консультації з питань оформлення належних документів для отримання електронних довірчих послуг та перевірки чинності наявних сертифікатів, як в телефонному режимі, так і за особистим зверненням громадян.