Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустрічі в межах роботи Комунікаційної платформи тривають

опубліковано 26 жовтня 2023 о 09:23

Робота Комунікаційної податкової платформи довела свою якісну і ефективну комунікацію з представниками інститутів громадянського суспільства та бізнес-спільнотою. Метою роботи платформи є визначення системних проблемних питань в діалозі та їх оперативне вирішення. 

Вкотре в Головному управлінні ДПС у Житомирській області, за зверненням на Комунікаційну податкову платформу, відбулась зустріч начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Віри Касіян з представником ТОВ «Кваліті Чойс Трейд» Балабан Тетяною. 

Під час заходу обговорено особливості ведення суб’єктом господарської діяльності та його відповідність критеріям ризиковості платника податку, що спричинили блокування податкових накладних / розрахунків коригування. 

Посадовець проінформувала, які заходи слід вжити підприємству з метою розблокування процесу реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі. 

Нагадаємо, що Комунікаційна податкова платформа Головного управління ДПС у Житомирській області продовжує активно працювати задля якісної та оперативної комунікації з представниками бізнес-спільноти та громадськості. 

Якщо у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи zt.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв’язок.