Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергове внутрішнє навчання державних службовців з метою набуття та вдосконалення професійних знань

опубліковано 19 жовтня 2023 о 17:00

Сьогодні, в Головному управлінні ДПС у Житомирській області, проведено чергове внутрішнє навчання державних службовців з метою набуття та вдосконалення професійних знань.

Для забезпечення доступу всіх працівників до навчання було використано програмний IT-продукт «ZOOM», що дозволило державним службовцям приєднатися до лекцій безпосередньо зі своїх робочих місць.

Під час навчання різні експерти поділилися важливими знаннями. Зокрема, Ольга Нікітчина, начальник відділу реєстрації користувачів, розповіла про отримання електронних довірчих послуг. Олена Буданова, начальник відділу ведення Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, представила інформацію про надання адміністративних послуг з використанням e-документів. Роман Радевич, начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції, висвітлив поняття викривачів корупції та особливості розгляду повідомлень в органах ДПС, а також захист їх прав і законних інтересів. Крім того, поінформував присутніх щодо подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану.

На завершення заходу Ольга Мазур, головний державний інспектор відділу супроводження діяльності та супроводження судових спорів із загальних питань управління правового забезпечення, розповіла про актуальні зміни у законодавчих та інших нормативно-правових актах.

Ці роз’яснювальні заходи залишаються важливою складовою функціональних обов'язків уповноважених підрозділів та будуть проводитись і надалі, спрямовані на вивчення актуальних тематик та підвищення професійної кваліфікації державних службовців.