Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шляхи погашення заборгованості обговорили під час зустрічі

опубліковано 27 вересня 2023 о 17:19

Погашення податкової заборгованості платниками податків знаходиться на постійному контролі у фахівців Головного управління ДПС у Житомирській області. 

Сьогодні відбулася зустріч за участі заступника начальника Галини Воробей, начальника управління по роботі з податковим боргом Алли Бех, начальника відділу організації стягнення боргу та роботи з безхазяйним майном Ігоря Хитрича з керівником приватного охоронного підприємства «Зоро» Андрієм Жовновським. 

Основним видом діяльності приватного підприємства є діяльність охоронних служб, громадського порядку та безпеки.

З приватним підприємством з 2015 року, з періоду виникнення податкового боргу,  проведено ряд заходів з погашення заборгованості, зокрема: описано майно боржника, винесено декілька рішень щодо стягнення у судовому порядку податкового боргу, виставлені інкасові доручення, проведено співбесіди з керівником. Проте сума заборгованості на сьогодні становить понад 2,9 млн гривень.

Під час зустрічі учасники детально обговорили шляхи погашення заборгованості перед бюджетом, розглянули питання сплати податків до кінця поточного року та можливі заходи стягнення відповідно до норм податкового законодавства.