Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергове внутрішнє навчання державних службовців з метою набуття та вдосконалення професійних знань

опубліковано 22 вересня 2023 о 14:45

Днями у Головному управлінні ДПС у Житомирській області відповідно до затвердженого Тематичного плану проведення внутрішніх навчань для працівників ГУ успішно проведено внутрішнє навчання.

Для забезпечення усіх працівників доступом до навчання була надана можливість приєднатися до заняття за допомогою програмного IT- продукту «ZOOM», завдяки чому державні службовці мали змогу долучитися до лекції зі своїх робочих місць.

Під час виступу завідувач сектору інформаційної взаємодії Алла Корнійчук проінформувала колег щодо використання соціальних мереж Головного управління ДПС у Житомирській області; заступник начальника управління – начальник відділу організації документування і роботи з документами управління організації роботи Катерина Сторожук ознайомила співробітників з правилами організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях. Також головний державний інспектор відділу з питань запобігання та виявлення корупції Костянтин Охріменко проінформував щодо повідомлення про корупцію в органах ДПС, способи здійснення та особливості їх розгляду.

Відповідні роз’яснювальні заходи є невід'ємною частиною функціональних обов'язків уповноважених підрозділів та будуть проводитись і надалі щодо актуальних тематик.