Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась урочиста нарада до Дня Незалежності України

опубліковано 24 серпня 2023 о 16:01

Сьогодні, 24 серпня 2023 року, очільниця Головного управління ДПС у Житомирській області Теодозія Чернецька, заступник начальника Галина Воробей прийняли участь в урочистому заході з нагоди відзначення Дня Незалежності України. 

Звертаючись до колективу Теодозія Чернецька зазначила: «День Незалежності України – головне державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня. Проте ми вже вдруге святкуємо День Незалежності в умовах повномаштабної війни. Сьогодні це особливий день, адже щосекунди українські захисники без вихідних і перерв борються за нашу свободу, за волю, за нашу рідну Батьківщину. З нагоди цього свята хочу побажати всім міцного здоров’я, злагоди, добробуту кожному будинку, миру та Перемоги нашій рідній землі».

Також за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків Теодозія Чернецька вручила подяки працівникам податкової служби Житомирщини. Надзвичайно приємно, що серед колег є і ті, хто отримав подяки від ДПС України, Житомирської обласної військової адміністрації та Житомирської обласної ради.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/photo/?fbid=681761787311371&set=pcb.681766273977589