Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС проводить зустрічі з бізнесом з питань застосування РРО/ПРРО

опубліковано 23 серпня 2023 о 17:16

Питання щодо порядку застосування реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій розглядалися під час онлайн-зустрічі представників Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики, ДПС з представниками бізнесу та податковими консультантами.

Фахівці ДПС надали розʼяснення щодо застосування законодавчих норм, які регулюють відносини у сфері проведення розрахункових операцій.

Зокрема, розглядались окремі аспекти діяльності субʼєктів електронної комерції, особливості надання експедиторських та курʼєрських послуг, зазначення обовʼязкових реквізитів фіскальних чеків, забезпечення захисту прав споживачів та виконання вимог законодавства продавцями товарів.

Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи. Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.

Крім того, на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.