Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Продовжується робота з виявлення та припинення торгівлі підакцизними товарами з порушенням діючого законодавства

опубліковано 03 серпня 2023 о 15:41

Працівниками Головного управління ДПС у Житомирській області продовжується робота з виявлення та припинення торгівлі підакцизними товарами з порушенням діючого законодавства.

На підставі інформації отриманої від Управління служби безпеки України в Житомирській області, проведено фактичні перевірки чотирьох торгівельних точок розташованих у центрі міста Коростень.

В ході проведення контрольно-перевірочних заходів податківцями встановлено факти здійснення господарської діяльності без державної реєстрації суб’єктів господарювання, реалізацію і зберігання контрафактних тютюнових виробів та алкогольних напоїв без наявності відповідних дозволів та ліцензій. З метою вилучення контрафактних підакцизних товарів посадовими особами ГУ ДПС було викликано працівників Національної поліції.

За результатами проведених фактичних перевірок на порушників складено та направлено до суду чотири адміністративних протоколи за здійснення господарської діяльності без державної реєстрації. Працівниками правоохоронних органів, які прибули до місць проведення фактичних перевірок за викликом податківців, вилучено 37 пляшок алкогольних напоїв, та близько 3 000 пачок тютюнових виробів які реалізовувались з порушенням норм діючого законодавства, складено та направлено до суду відповідні адміністративні протоколи.