Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: про причини блокування податкових накладних під час робочої зустрічі

опубліковано 26 липня 2023 о 13:24

Сьогодні у Головному управлінні ДПС у Житомирській області, у межах роботи Комунікаційної податкової платформи відбулася робоча зустріч податківців з представниками ТОВ «Радомишльського Овочевого підприємства»: директором Віталієм Літвіним, бухгалтером Катериною Москаленко та юристом Олександром Рубченком.

Участь у заході взяли очільниця ГУ ДПС у Житомирській області Теодозія Чернецька та начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Віра Касіян.

Під час зустрічі фахівцями було акцентовано увагу на поданні Таблиці даних платника податку на додану вартість за встановленою формою. Крім того, було наголошено на тому, що Таблиця даних платників податків подається разом із поясненням, в якому зазначається вид діяльності, з посиланням на податкову та іншу звітність платника податку. Комісія Головного управління ДПС у Житомирській області з питань зупинення реєстрації ПН/РК в ЄРПН в свою чергу розгляне письмові пояснення та копії документів , прийме рішення про реєстрацію або відмову в реєстрації ПН/РК в ЄРПН та надішле його платнику податків в порядку, встановленому ст.42 ПКУ.

Наприкінці заходу податківці надали вичерпні відповіді на запитання стосовно заявленої теми.

Нагадуємо, що Комунікаційна податкова платформа Головного управління ДПС у Житомирській області продовжує активно працювати задля якісної та оперативної комунікації з представниками бізнес-спільноти та громадськості. Якщо у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи zt.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв'язок.