Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Джерела погашення податкового боргу обговорили під час зустрічі

опубліковано 05 липня 2023 о 16:29

Своєчасна сплата податків є важливою складовою підтримки економіки держави вцілому, адже ненадходження коштів до бюджету безпосередньо впливає  на фінансування державних програм соціально-економічного розвитку, особливо зараз, в період воєнного стану в країні.

Так, сьогодні до Головного управління ДПС у Житомирській області було запрошено ТОВ «СП САН». Видом діяльності якого є роздрібна торгівля пальним.

Зустріч відбулась за участі начальника управління по роботі з податковим боргом Алли Бех, заступника начальника відділу організації стягнення боргу та роботи з безхазяйним майном Миколою Раздобурдіним та представником товариства – адвокатом Дмитром Стеценком.

В ході зустрічі обговорили процедуру погашення податкового боргу та надали рекомендації стосовно джерел його погашення. Зокрема зазначили, що податковими органами здійснюються ряд заходів  з погашення боргу суб’єктами господарювання - застосування права податкової застави, опис майна та коштів, тощо.

На завершення Алла Бех акцентувала увагу платника на особливій важливості своєчасної сплати податків у період воєнного часу та на готовності до діалогу і взаємодію з платниками.

 

Залишаємось на зв’язку:

Комунікаційна податкова платформа: zt.ikc@tax.gov.ua

Сайт ДПС у Житомирській області: http://zt.tax.gov.ua

Фейсбук-сторінка: https://www.facebook.com/tax.zhytomyr