Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформаційна зустріч відбулась зі студентами Житомирського інституту МАУП

опубліковано 22 червня 2023 о 16:45

Сьогодні, 22 червня, в Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулась онлайн-зустріч зі студентами - випускниками Житомирського інституту МАУП. 

Зустріч відбулась за участі очільниці податкової служби області Теодозії Чернецької, начальника управління персоналу Ольги Казанцевої та завідувача сектору інформаційної взаємодії Алли Корнійчук. 

Під час вітального слова Теодозія Чернецька акцентувала увагу на тому, що податкова служба області завжди відкрита до діалогу з молоддю та готова донести до студентів важливі, цікаві та корисні знання у сфері податкового законодавства. На сьогодні податкова служба здійснює адміністрування податкових платежів, організовує і контролює їх надходження до бюджету, а також працює над удосконаленням електронних сервісів, що значно полегшить виконання зобов’язань платниками податків.

Крім того, студентів ознайомили з організаційною структурою Головного управління ДПС у Житомирській області та основними напрямками роботи, які виконують працівники в кожному управлінні.

З актуальними питаннями вступу на державну службу, організацією проходження практики, стажування та з процесом адаптації новопризначених працівників студентів ознайомила Ольга Казанцева.

Алла Корнійчук розповіла про порядок отримання податкової знижки за навчання, які документи для цього необхідні та граничний термін і способи їх подання. Крім того, звернула увагу на порядок отримання або відновлення реєстраційного номеру облікової картки платника податків.

В ході зустрічі студенти мали можливість задати запитання, які їх цікавили, зокрема, як влаштуватись на роботу, напрямками роботи та оплатою праці.

На завершення зустрічі Теодозія Чернецька подякувала слухачам за увагу та запросила майбутніх випускників на практику та стажування, щоб у майбутньому приєднатись до колективу податкової служби області.