Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання консультативної підтримки бізнесу серед пріоритетів роботи податкової служби області

опубліковано 22 червня 2023 о 16:01

Проведення заходів з надання консультативної підтримки бізнесу є пріоритетним напрямом в роботі Головного управління ДПС у Житомирській області.  

Так, днями начальник управління оподаткування юридичних осіб Надія Олійник, начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Віра Касіян та начальник управління оподаткування фізичних осіб Олександр Мушицький зустрілися із фізичною особою підприємцем Іриною Демчук-Башинською. 

Робоча зустріч відбулася в межах роботи комунікаційної податкової платформи. 

Предметом зустрічі стало обговорення питань щодо зупинки реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування, виведення підприємства з категорії ризикових платників. 

Фахівці податкової прокоментували проблематику питань щодо зупинки реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування та надали практичні рекомендації щодо оформлення пакету документів для їх подальшого врахування податковою службою та виведення платника з ризикової категорії.  

У Головному управлінні ДПС у Житомирській області нагадують, що для отримання консультації з питань блокування податкових накладних телефонуйте: (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882, (097) 0011857. 

Щоб скористатися таким каналом комунікації, як Комунікаційна податкова платформа, необхідно надіслати звернення на електронну адресу: zt.ikc@tax.gov.ua. Фахівці податкової служби розглянуть запит та обов’язково з Вами зв’яжуться.