Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Створення комфортних умов бізнес-середовищу та громадянам області - головна мета податкової служби

опубліковано 14 червня 2023 о 17:03

Сьогодні очільниця податкової служби області Теодозія Чернецька прийняла участь у відкритті Центру підтримки і розвитку підприємництва, що створений для стимулювання розвитку малого та середнього бізнесу Житомирщини.

Важливо, щоб в Україні бізнес працював, а створені умови лише стимулювали бізнес розвиватись. Сьогодні бізнес є сумлінним та відповідальним партнером держави, який усвідомлює власну відповідальність перед країною, особливо зараз, в період дії військового стану в Україну.

Теодозія Чернецька зазначила, що отримати консультаційні, інформаційні та адміністративні послуги також можна в Центрах обслуговування платників, які функціонують при кожній державній податковій інспекції. Всього на території області діє 22 Центри обслуговування платників.

Варто відмітити, що на податковому обліку в Головному управлінні ДПС у Житомирській області станом на сьогодні перебуває 86 482 платника податків, з яких фізичних осіб-підприємців –  51 985,  юридичних осіб – 33 834 та самозайнятих осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність – 663.

"Наша головна мета - це створення комфортних умов праці бізнес-середовищу та громадянам області!", - підсумувала Теодозія Чернецька.

Разом до Перемоги!

ФОТО