Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: подання Таблиці даних платника податків убезпечить від блокування податкових накладних

опубліковано 05 квітня 2023 о 15:01

В Головному управлінні ДПС у Житомирській області начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк та директор ПП «АПК Сервіс» Андрій Яковчук обговорили питання зупинення реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних. Традиційно зустріч відбулася за зверненням платника на Комунікаційну податкову платформу. 

Богдан Костюк пояснив причини блокування податкових накладних підприємства та звернув увагу на порядок подання Таблиці даних платника ПДВ як додаткової інформації до податкової накладної. Така таблиця має містити коректні дані щодо специфіки діяльності платника, зокрема про види економічної діяльності (КВЕД), коди товарів (УКТ ЗЕД) чи послуг (ДКПП), що придбаваються / постачаються. 

Нагадуємо представникам громадськості та підприємцям, що в Головному управлінні ДПС у Житомирській області функціонує Комунікаційна податкова платформа, на яку можна звернутися для оперативного вирішення будь-яких питань. Електронна пошта для звернень: zt.ikc@tax.gov.ua. 

З питання зупинення реєстрації податкових накладних можна зателефонувати на гарячі лінії: (097) 001 18 57, (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882.