Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн-зустріч з обговорення порядку виключення з переліку «ризикових» платників

опубліковано 24 березня 2023 о 13:46

Сьогодні, в межах Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Житомирській області, проведено зустріч у форматі онлайн з питань блокування податкових накладних  товариства «Коростенський завод КЗОТ».

Онлайн-зустріч з представниками товариства провів начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк.

Під час заходу обговорено особливості ведення суб’єктом господарської діяльності та його відповідність критеріям ризиковості платника податку, що спричинили блокування податкових накладних / розрахунків коригування. Також було розглянуто деякі практичні моменти платника, які спричиняють податкові ризики.

Посадовець проінформував, які заходи слід вжити підприємству з метою розблокування процесу реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі.

Нагадаємо, що Комунікаційна податкова платформа Головного управління ДПС у Житомирській області продовжує активно працювати задля якісної та оперативної комунікації з представниками бізнес-спільноти та громадськості.

Якщо у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи zt.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв’язок.