Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа – дієвий формат спілкування

опубліковано 24 березня 2023 о 12:03

Сьогодні, за зверненням керівних осіб ТОВ «Агронива Полісся» на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Житомирській області, проведено зустріч із співвласником товариства Олексієм Чернявським.

Темою для обговорення стало блокування податкових накладних / розрахунків коригування до них в Єдиному реєстрі податкових накладних та виключення підприємства з переліку «ризикових» платників.

У заході взяв участь начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк, начальник управління юридичних осіб Денис Мельниченко.

Обговорили причини, які спричинили блокування, та заходи які слід вжити товариству з метою розблокування процесу реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Під час зустрічі співвласник товариства отримав рекомендації щодо переліку документів, які слід подати до контролюючого органу з метою розгляду питання виключення платника ПДВ з переліку «ризикових». Також посадовці звернули увагу на важливість подання Таблиці даних платника ПДВ та правильність її заповнення.