Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа – швидко, ефективно, зручно!

опубліковано 15 березня 2023 о 13:13

З метою оперативного вирішення питань, які виникають у громадськості та платників податків у Головному управлінні ДПС у Житомирській області запроваджена та ефективно продовжує роботу Комунікаційна податкова платформа. 

Її завдання – діалог між податковою та представниками бізнес-спільноти й інститутами громадянського суспільства з метою оперативного надання відповідей на запити і звернення, вирішення інших нагальних питань. 

Після надходження звернень фахівці податкової служби надають кваліфіковану відповідь, визначать зручний формат спілкування, час зустрічі. Зворотній зв’язок із заявником проходить у максимально стислі строки. 

Так, з початку року на адресу Комунікаційної податкової платформи надійшло 34 звернення. Серед яких, організовано та проведено 32 зустрічі з платниками податків, як в онлайн так і у офлайн форматі, та надано 2 офіційні відповіді на запити платників.

Найчастіше платники зверталися з питань блокування податкових накладних / розрахунків коригування в ЄРПН, порядку заповнення Таблиці даних платника ПДВ та особливостей розрахунку МПЗ.