Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Триває діалог з платниками ПДВ щодо реєстрації ПН/РК в ЄРПН та особливостей заповнення Таблиці даних

опубліковано 21 лютого 2023 о 16:10

Сьогодні, 21 лютого 2023 року, в межах роботи Комунікаційної податкової платформи ГУ ДПС у Житомирській області пройшла зустріч в онлайн-форматі з представником бізнес спільноти Житомирщини, директором ФГ "Глобал Вью" Сергієм Бондарем, за участі начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдана Костюка.

Під час зустрічі особливу увагу приділено питанням віднесення платника податків до «ризикового», зупинення реєстрації ПН/РК платників в ЄРПН, а також прийняття Таблиці даних платника ПДВ. Представник бізнесу отримав фахові відповіді на питання, які виникли в фінансово-господарській діяльності.

Оперативне реагування на звернення бізнесу, змістовний та конструктивний діалог з платниками податків щодо нагальних питань – це заходи роботи Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Житомирській області 

Якщо у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи zt.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв'язок.