Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На зустрічі обговорили порядок прийнятті Таблиці даних платника

опубліковано 13 лютого 2023 о 15:40

Сьогодні, 13 лютого, у Головному управлінні ДПС у Житомирській області, у межах роботи Комунікаційної податкової платформи відбулася  чергова зустріч податківців з представниками ТОВ «Партнер» в особі директора Дениса Комаровського та бухгалтера Сергія Беляка. 

Зустріч відбулась за участі начальника управління оподаткування юридичних осіб Дениса Мельниченка та начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдана Костюка. 

Під час заходу проаналізовано помилки, що спричинили блокування податкових накладних/розрахунків коригування, а також причини відмови у прийнятті Таблиць даних. Окрім того, обговорили практичні моменти у роботі з податковими ризиками.

Нагадуємо, що Комунікаційна податкова платформа Головного управління ДПС у Житомирській області продовжує активно працювати задля якісної та оперативної комунікації з представниками бізнес-спільноти та громадськості. Якщо у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи zt.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв'язок.