Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: податківці зауважують необхідність подання Таблиці даних як додаткової інформації до податкової накладної

опубліковано 27 січня 2023 о 13:27

Фахівці Головного управління ДПС у Житомирській області та бухгалтер ТОВ «СЕРВІС ПРІНТ» Ірина Парфенюк обговорили питання зупинення реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних. Традиційно зустріч відбулася за зверненням платника на Комунікаційну податкову платформу.

Начальник управління оподаткування юридичних осіб Денис Мельниченко пояснив причини блокування податкових накладних товариства і надав перелік документів, які слід подати до контролюючого органу для розгляду питання виключення з переліку ризикових суб’єктів господарювання.

Начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк звернув увагу бухгалтера товариства Ірини Парфенюк на необхідність подання Таблиці даних платника ПДВ як додаткової інформації до податкової накладної. Така таблиця має містити коректні дані щодо специфіки діяльності платника, зокрема про види економічної діяльності (КВЕД), коди товарів (УКТ ЗЕД) чи послуг (ДКПП), що придбаваються / постачаються.

Нагадуємо представникам громадськості та підприємцям, що в Головному управлінні ДПС у Житомирській області функціонує Комунікаційна податкова платформа, на яку можна звернутися для оперативного вирішення будь-яких питань. Електронна пошта для звернень: zt.ikc@tax.gov.ua.

З питання зупинення реєстрації податкових накладних можна зателефонувати на гарячі лінії: (097) 001 18 57, (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882.