Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом 2022 року до ГУ ДПС у Житомирській області надійшло 13 звернень від «Урядового контактного центру»

опубліковано 18 січня 2023 о 10:45

За січень-грудень 2022 року від державної установи «Урядовий контактний центр» на розгляд до ГУ ДПС в Житомирській області надійшло 13 звернень.

Вказані звернення стосувались, зокрема: отримання розрахункового рахунку для сплати податків та суми, яку необхідно оплатити; вирішення питання про безоплатну передачу благодійному фонду автомобіля; вжиття заходів щодо несплати податків; сплати єдиного соціального внеску; проведення перевірки діяльності суб’єкта господарської діяльності на предмет дотримання законодавства; щодо повернення з бюджету податку на додану вартість в умовах воєнного стану; щодо невідображення сплати страхових внесків за IV квартал 2021 р. в реєстрі застрахованих осіб та відповідно на веб-порталі Пенсійного фонду; організації роботи ЦОП; надання дозволу по нарахуванню штрафних санкцій і пені не чекаючи завершення воєнного, надзвичайного стану; надання консультації щодо права на зниження (пільгу) з орендної плати та податку на землю.

Станом на 01.01.2023 року 1 звернення, яке надійшло до ГУ ДПС у Житомирській області від державної установи «Урядовий контактний центр», знаходиться на виконанні.