Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці розповіли бухгалтерам лікувально-профілактичних закладів про порядок подання звітності неприбутковими організаціями

опубліковано 30 листопада 2022 о 16:51

Фахівці Головного управління ДПС у Житомирській області взяли участь в онлайн-семінар для головних бухгалтерів лікувально-профілактичних закладів Житомирської області, що відбувся сьогодні на базі Житомирського регіонального центру підвищення кваліфікації Житомирської обласної державної адміністрації.

Тема заходу – висвітлення особливостей здійснення бухгалтерського обліку та фінансової звітності у лікувально-профілактичних закладах. Окрім податківці, перед онлайн-аудиторією виступили представники Управління Держпраці у Житомирській області та представники Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирскій області.

Заступник начальника Житомирського відділу податків і зборів з юридичних осіб Наталія Гаврилюк і головний державний інспектор Житомирського відділу податків і зборів з юридичних осіб Світлана Бондарчук розповіли про особливості та порядок подання звітності неприбутковими організаціями.

Фахівці ГУ ДПС у Житомирській області нагадали, що неприбутковими є підприємства, установи та організації, що одночасно відповідають вимогам, визначеним п. 133.4 п. 133 Податкового кодексу України та внесені контролюючим органом до Реєстру неприбуткових установ та організацій. А також наголосили, що фінансова звітність, яка складається та подається неприбутковими організаціями, є додатком до Звіту та його невід’ємною частиною.

Онлайн-зустріч була активною та продуктивною для головних бухгалтерів лікувально-профілактичних закладів. Спілкування та відкритість є одними з ключових пріоритетів у роботі працівників податкових органів.