Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги громадян, заявників, колишніх працівників Державної фіскальної служби України

опубліковано 21 вересня 2022 о 11:12

Головне управління ДПС у Житомирській області інформує про окремі питання, зокрема при направлені письмових звернень, листів та заяв до ДФС.

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року №1200 «Про утворення Державної податкової служби України та Державної митної служби України» Державна фіскальна служба України (далі – ДФС) проходить процес реорганізації (припинення).

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року №682-р «Питання Державної податкової служби» передбачено компетенційне адміністративне (публічне) правонаступництво ДПС функцій ДФС у сфері реалізації державної податкової політики, державної політики з адміністрування єдиного внеску.

Діяльність підрозділів податкової поліції не входить до сфери діяльності, в яких Державна податкова служба України є правонаступником Державної фіскальної служби України.

Відповідно до частини четвертої статті 105 Цивільного кодексу України, Порядку здійснення заходів, пов’язаних з утворенням, реорганізацією або ліквідацією міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 2011 р. №1074, функції з управління справами ДФС в процесі її реорганізації (припинення) здійснює комісія з реорганізації ДФС, утворена постановою Кабінету Міністрів України від 15 травня 2019 р. №395 «Питання Державної податкової служби» (зі змінами).

Враховуючи викладене, та з метою оперативного опрацювання Ваших письмових звернень, листів та заяв, адресатом яких є ДФС, просимо надсилати їх за адресою: вул. Межигірська, буд. 11, м. Київ, 04701, абонентська скринька № 90.