Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків!

опубліковано 07 вересня 2022 о 15:46

Під час воєнного стану в Україні платники податків, у тому числі місцем реєстрації яких є окуповані території, мають можливість самостійно в режимі онлайн переглянути інформацію щодо стану розрахунків з бюджетами та державними цільовими фондами за допомогою відповідного меню в приватній частині Електронного кабінету платника податків.

Меню стан розрахунків з бюджетами надає користувачам електронного кабінету доступ до своїх особових рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного пункту меню відображається зведена інформація станом на момент звернення що містить наступну інформацію по кожному виду платежу:

-  назва ТО ДПС;

-  код платежу;

-  стаття;

-  назва платежу;

-  надміру сплачені суми та суми, які будуть нараховані в наступних звітних періодах «+» (Надміру сплачені суми єдиного внеску (авансові платежі) для ЄВ);

-  податковий борг «-» (без врахування пені) (заборгованість «-» з ЄВ);

-  залишок несплаченої пені;

-  не застосована штрафна санкція (передбачена відповідно до норм ПКУ);

-  термін сплати.

При обранні одного з податків (платежів) користувач отримує доступ до деталізованої інформації з інтегрованої картки платника податків по вибраному податку (платежу) в розрізі проведених операцій.

Крім того, фізичні особи після ідентифікації мають можливість за допомогою платіжної системи сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної картки або QR-коду.

Вхід до приватної частини Електронного кабінету здійснюється з використанням Кваліфікованого електронного підпису (КЕП) за адресою https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Для з’ясування питань користування Електронним кабінетом платник може звернутись до служби підтримки за телефоном 0800501007 (напрямок 0) або за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/help/.