Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З Днем захисту дітей!

опубліковано 01 червня 2022 о 16:29

1 червня, у перший літній день, в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей.

Особливо значимим цей день видається під час війни в нашій країні. Адже дітки – це маленькі частинки великого щастя кожної родини. Лише вони наповнюють життя щирою радістю і теплотою. Тяжко бачити сльози діточок, які переживають хвилювання від почутих сирен, вибухів та гарматних пострілів. Та наші захисники боронять нашу землю, наближаючи перемогу заради щасливих, веселих посмішок і спокійних ночей наших маленьких громадян вільної України.

Всі діточки потребують любові, турботи і батьківської ласки. Так хочеться, щоб кожне дитяче сердечко було наповнене цим. Але в міру обставин душевну теплоту і сердечність, турботу і повноцінну увагу малюки Новоград-Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини для дітей сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків, отримують від вихователів, педагогів та медичних працівників. Саме тут знайшли притулок і батьківську турботу діти-сироти.

Колектив Головного управління ДПС у Житомирській області спільно з Житомирською обласною організацією Всеукраїнської профспілки працівників органів державної податкової служби опікується турботами цього будинку дитини та завжди іде на допомогу у вирішення поточних проблем малюків.

Любі діти! Будьте здорові і щасливі! Побільше у вашому житті сонячних днів та мирного неба назавжди!