Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася робоча зустріч керівництва податкової служби області з представниками ТВ АППУ у Житомирській області

опубліковано 12 січня 2022 о 16:28

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулась робоча зустріч з представниками Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Житомирській області.

Участь у зустрічі взяли заступник начальника Ігор Завгородній, заступник начальника Марія Кисельова, голова Ради ТВ АППУ в Житомирській області Геннадій Карпінський, керівник осередку МВ АППУ у м. Житомирі Олена Астахова.

Під час зустрічі сторони визначили шляхи покращення взаємодії та обговорили проблемні питання, зокрема особливості блокування податкових накладних та порядок подання таблиці даних платника податку.

У ході спілкування Марія Кисельова наголосила, що посадові особи Головного управління  завжди готові надати практичну допомогу платникам податків, у яких виникли проблеми з реєстрацією податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, адже СМ КОР  має на меті не блокування роботи добропорядних   підприємств, що працюють прозоро, а унеможливлення  створення та використання фіктивного податкового кредиту тіньовими структурами.

Коментуючи зустріч, Ігор Завгородній зауважив, що податкова служба відкрита для спілкування з представниками бізнес-структур, а важливим моментом є те, що наразі як бізнес, так і податкова служба має можливість вести відвертий діалог, і сьогоднішня зустріч зайвий раз підтверджує, що відкрите спілкування у правовому полі дозволяє підвищити рівень довіри та знайти відповіді на запитання.