Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Костянтин Гавриш привітав ветеранів-податківців з нагоди п’ятнадцятиріччя «Всеукраїнської асоціації ветеранів Державної податкової служби України»

опубліковано 17 листопада 2021 о 13:44

Урочистості з нагоди 15 річниці створення громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України» відбулися 17 листопада у Головному управлінні ДПС у Житомирській області.

Привітав податківців-ветеранів зі святковою датою начальник Головного управління ДПС у Житомирській області Костянтин Гавриш.

«Шановні колеги, податкова – це живий організм, а ви – її серце, без якого вона не зможе функціонувати. Ваші знання, досвід, мудрість – незамінні та безцінні. Сьогодні ви не лише невтомно працюєте задля благополуччя та стабільності держави, а й виховуєте нове покоління податківців, що гідно продовжить розбудову сильної України.

Щиро дякую за вашу щоденну працю, зичу міцного здоров’я миру, достатку й добробуту вам і вашим родинам!», – звернувся до ветеранів державної податкової служби – працівників ГУ ДПС у Житомирській області Костянтин Гавриш.

Нарада відбулась в режимі відеоселекторного зв`язку за участі в.о. Голови ДПС Євгена Олейнікова, Голови Ради Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів державної податкової служби України» Ельвіри Єрмолаєвої, представників територіальних органів ДПС та регіональних відділень Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів державної податкової служби України».

Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України має місцеві осередки і відокремлені підрозділи, що об’єднали більше десяти тисяч пенсіонерів і працюючих фахівців податкових органів.

Її мета - забезпечення законних прав та інтересів ветеранів Держаної податкової служби України, створення умов для розвитку та розширення їх громадської діяльності, сприяння умов у поліпшенні матеріального добробуту ветеранів, а також організація спілкування, підтримка їх морального стану, залучення до участі в патріотичному вихованні молоді, до посильної праці у громадській діяльності.